CTP, despre judecătorul care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la slujbă: Vrea ca oamenii să moară în biserici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP FOTO Mediafax

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, cazul judecătorului din Bacău care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la biserică şi a dat statul în judecată.

„Dă statul în judecată că nu lasă oamenii să se ducă la moarte în biserici. Dacă se lipeşte covidul de el, atunci are soluţie: se duce, pupă toate icoanele din casă şi se dezinfectează, Nu ne-a zis el, că e lucrarea Duhului Sfânt? Lăsând orice glumă la o parte, aceste afirmaţii nu aparţin unei înalte feţe bisericeşti din România. BOR s-a comportat corect de data asta. Putea să adune lumea cu moaşte, să spună gata, vă vindecaţi, dar n-a făcut asta. Dimpotrivă, au promovat aceste reguli de izolare şi ţin slujba în biserică fără credincioşi, iar acest ins nu e în stare, leagă slujba de Înviere şi credinţa în Hristos de biserica de piatră. El nu ştie ce e aia biserica nevăzută a lui Iisus, că în mod sigur n-a citit Biblia. El spune că nu te poţi ruga acasă, în faţa unei lumânări, pentru că acolo nu mai e Dumnezeu, nu, El e numai la biserică“, a comentat CTP. 

Un magistrat din cadrul Curţii de Apel Bacău a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi contestă prevederile ordonanţei militare care interzice evenimentele religioase. Judecătorul Ioan Petrescu spune că interdicţia ar încălca „libertatea credinţelor religioase”

Vezi şi:

CTP, despre îmbulzeala de pe Aeroportul din Cluj: Vedem blindate pe străzi, dar oamenii ăştia cum au fost lăsaţi să iasă?!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite