CTP, despre incendiul de la Balş: Manipularea şi-a atins scopul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CTP a comentat, vineri seară, la Digi24, despre incendiul care a avut loc vineri dimineaţă la Institutul "Matei Balş", în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 persoane.

Gazetarul a precizat că manipularea şi-a atins scopul, iar foarte multă lume nu va mai urmări care sunt rezultatele anchetei şi de la ce a pornit incendiul, ci va rămâne setată pe ideea că în spitale nu este căldură şi de aceea oamenii îşi pierd viaţa arşi. 

„Imaginea acestei manipulări - că diverşi înalţi responsabili de prin Primărie, Guvern, ISU şi aşa mai departe stau cu bricheta şi dau foc la un rug pe care ard cei cinci care au murit - asta a fost ţinta şi ea rămâne, indiferent de ce se întâmplă în continuare, pentru că a fost vehiculată suficient, aproape 12 ore, ca să rămână în mintea unor cetăţeni” a comentat CTP, conform Digi24.

„Ce fel de cetăţeni? Cetăţenii care nu se obosesc să raţioneze. E greu, să raţionezi e greu...Printre aceştia, de pildă, cred că se numără cei care refuzau vaccinul de plano, refuzau să se vaccineze din start şi s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii şi să ia pastilele astea împotriva râiei, din câte am înţeles, atât la om, cât şi la animale. Aceşti oameni cu siguranţă vor rămâne cu această manipulare în cap, pentru că sunt oameni care refuză să raţioneze", a mai precizat gazetarul. 

CTP consideră că ivermectina este un alt "incendiu mediatic" care scoate la iveală cât de bine funcţionează sistemele de manipulare. 

„Este formidabil cum într-un soi de mâzgă a minţii te năspusteşti să iei pastilele acelea din farmacie, fără niciun fel de prescripţie, nici nu ştii cât trebuie să iei, nici nu se ştie dacă aceste medicamente te vindecă în cazul în care ai contractat virusul sau dacă trebuie luate înainte, ca un vaccin, să nu te mai îmbolnăveşti, habar n-au, dar să luăm, să luăm! Vasăzică, vii cu toate obiecţiile acelea în cazul vaccinului - e prea repede, domnule, e prea repede - şi în schimb, în cazul acestei gogoşi mediatice... - nu ştiu, poate, la limită o fi bun de ceva, dar hai să vedem testele! Mecanismele prostirii oamenilor în faţă sunt absolut fascinante”,a comentat CTP. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite