CTP, critici dure la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei: Nu o să-i numesc proşti, ci inteligenţi asimptomatici. Îşi bat joc de morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a criticat vineri, la Digi 24, pe protestatarii din Piaţa Victoriei în contextul primei zile a stării de alertă. Acesta i-a catalogat pe aceştia ca fiind „proşti”, precizând că „îşi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni”, precum şi că „îşi bat joc de morţi”.

„Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărţit, v-aţi speriat că doresc moartea proştilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proştii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezenţa contrariului ei.

E nevoie şi de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proşti, o să-i numesc inteligenţi asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenţi.

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenţi în piaţă. Chiar când dânşii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunţ: au murit încă 14 oameni. Aceşti oameni nu se gândesc niciun noment, pentru că sunt inteligenţi asimptomatici şi pentru că sunt nesimţiţi, că îşi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, îşi bat joc de cei care sau îmbolnăvit şi au suferit în spital, în nişte condiţiii date de COVID groaznice, îşi bat joc de morţi. Asta fac în acest moment aceşti indivizi, fără să se gândească nicio secundă la ceilalţi”, a afirmat CTP vineri la Digi 24.

Peste o sută de persoane au protestat, vineri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, reclamând încălcarea legii prin instituirea stării de urgenţă. Protestatarii nu au purtat măşti de protecţie, au pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi au cerut dovezi cu privire la existenţa pandemiei de coronavirus.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite