CTP, atac dur la Patriarh: Cea mai mare tristeţe a domnului Daniel nu e că 400 de români au murit cu zile, ci că nu au clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat vineri seara pe Patriarhul Daniel după ce acesta ar fi declarat că „cea mai mare tristeţe a preoţilor români” e că nu au credincioşi la slujbă. „Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi”, a răbufnit CTP, referindu-se la cei „400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus”.

„N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. «Dom'le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table». A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel. Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual. «Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă». Asta a spus. Deci cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10 iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi. Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a declarat vineri seara Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP: Ludovic nu numai că nu ştia de protocolul dintre MAI şi BOR, dar l-a şi aprobat

Nici premierul Ludovic Orban nu a scăpat de criticile gazetarului, acesta demontând afirmaţiile liderului PNL cum că nu ar fi ştiut despre protocolul dintre MAI şi BOR.

„Domnul Orban şi dânsu ne-a dat o probă că politica şi politicienii nu se schimbă în ţara asta nici în timp de molimă. Dacă aş fi în situaţia să-i iau un interviu, îl întrebam cum e cu acest protocol. Şi domnul îmi răspundea. «N-am ştiut de acest protocol, am fost informat parţial». Atunci l-aş fi întrebat în continuare. «Păi cum să nu ştiţi? Nu vedem la televizor şedinţe de guvern în care luaţi la cercetare pe fiecare ministru în parte?». Mai departe. «Păi cum n-aţi ştiut? Domnul Tătaru ştie foarte bine şi s-a şi pronunţat, înainte de decretarea protocolului de dommul Vela, domnul Arafat ştia cu o săptămână înainte». Şi domnul Ludovic Orban, Ludovic pe numele mic, nu numai că nu ştia, dar a şi aprobat acest protocol marţi seara”, a adăugat jurnalistul.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite