CTP, atac dur la adresa ÎPS Teodosie: „Eu spun că este un sac cu rahat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe arhiepiscopul Tomisului
Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe arhiepiscopul Tomisului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut câteva comentarii foarte acide la adresa ÎPS Teodosie, după ce arhiepiscopul Tomisului a făcut câteva declaraţii controversate la adresa femeilor şi a felului în care sunt tratate acestea de biserică.

„În spatele acestor veşminte ni se expune un sac cu rahat”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, despre ÎPS Teodosie. 

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu vine ca urmare a afirmaţiilor arhiepiscopului potrivit cărora: „Femeia a început păcatul. Dacă femeia nu păcătuia, nu ar fi născut în chinuri”.

„Dacă nici la asta nu se sesizează Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării…”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

”Eu spun că este un sac cu rahat. Asta e o încununare ce spune despre femei. Ce aş mai putea să spun despre această dihanie, care este îmbrăcat în odăjdii? Mai grav este că seamănă a ISIS ce spune insul acesta.”

ÎPS Teodosie a mai făcut o declaraţie controversată în care afirma că o familie de ortodocşi a făcut un lucru greşit prin faptul că a botezat copilul unei familii de catolici şi că trebuie să se spovedească şi să se căiască pentru acest păcat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite