Creşterea numărului de persoane vaccinate coincide cu scăderea numărului de internări în spital. Dr. Beatrice Mahler: „E un sentiment de speranţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”. Imagine: Inquam Photos
Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”. Imagine: Inquam Photos

Medicii din prima linie spun că nu o să fie un val masiv de infectări după sărbătorile de Paşti din acest an. Managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală crede că numărul ridicat al persoanelor vaccinate, din marile oraşe, contribuie la scăderea cazurilor de infectări cu coronavirus.

Beatrice Mahler a declarat pentru Digi24 că este optimistă cu privire la situaţia din perioada următoare.

„Sentimentul este unul de speranţă, cu atât mai mult cu cât numărul de persoane care se vaccinează este în creştere şi coincide cu scăderea numărului de infecţii în spital. Această balanţă care înclină către persoanele imunizate mă face să privesc cu optimism şi speranţă, speranţa unei vieţi fără mască pe stradă, speranţa unei vieţi normale, să mergem la teatru şi să ne întâlnim cu prietenii fără restricţii”, a spus ea.

Medicul Beatrice Mahler a spus că şi la „Marius Nasta” se constată o scădere a numărului de pacienţi atât în secţie, cât şi în terapie intensivă, o situaţie care nu a mai fost în spital din mai 2020.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite