Craiova: Regele TVA-ului, Samir Sprânceană luat pe sus de mascaţi pe baza interceptărilor telefonice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samir Sprânceană riscă până la 20 de ani de închisoare
Samir Sprânceană riscă până la 20 de ani de închisoare

Samir Sprânceană şi restul grupului sunt acuzaţi de clonare de carduri. „Regele TVA-ului“ a fost reţinut pe data de 1 iunie, chiar în timp ce încerca să fugă din ţară. Afaceristul, aflat în arest, va fi judecat pentru clonare de carduri

Craioveanul era omul care coordona totul prin intermediul telefonului. Pe data de 9 aprilie 2010  a discutat cu o persoană neidentificată: „Vorbişi şi tu cu puştiul ăla de cartoanele alea?“. În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, a vorbit tot la telefon, spunând că: „ îi are pe băieţi ăia în Anglia, care au nevoie de cartoanele ăştea. Ăla de la Bucureşti mă aşteaptă să-i dau...ăla ce ţi-am lăsat şi ţie una, să facă şi ei că nu mai are nimeni, îi dau sau nu îi dau? Sau trebuie să cumperi de la el nişte capete?“. Samir Sprânceană a încercat să cumpere aparatură de skimming de la nişte bulgari, însă aceştia nu au vrut să o vândă, ci au cerut şi ei o parte din câştig.

image

Tehnică bulgărească de golit conturile nemţeşti

Câteva zile mai târziu, controversatul om de afaceri a discutat cu un bărbat din Bucureşti tot prin intermediul telefonului despre acelaşi subiect: „E cea mai bună şmecherie… şi n-ar mai fi pe nicăieri la ora asta…cea mai bună la ora asta, nu numai că e pe la broaşte, în Germania. Îţi dai seama că Germania e şmecherie de se cutremură…bulgarii sparg cu el în două prin Germania“. Craioveanul a reuşit să facă din clonarea de carduri sume impresionate de bani. Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că grupul infracţional acţiona în Italia, Germania şi Franţa. Samir Sprânceană a spus la audieri că este nevinovat, deşi în locuinţa lui s-a găsit aparatură care se foloseşte  la clonarea cardurilor. Dacă va fi găsit vinovat, afaceristul şi restul grupului de carderi vor petrece până la 20 de ani de închisoare.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite