Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, verificări la Spitalul Judeţean Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Verificări la Spitalul Juţean Ilfov
Verificări la Spitalul Juţean Ilfov

Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii face investigaţii la Spitalul Judeţean Ilfov, fiind făcute verificări privind modul în care au fost cheltuiţi banii europeni primiţi pentru modernizarea unităţii. De asemenea, sunt verificate şi stocurile de medicamente, dar şi pentru infecţiile intraspitaliceşti.

Corpul de control al ministrului Sănătăţii a început, luni, verificările la Spitalul Judeţean Ilfov, planificat de mult timp, în cadrul anchetei fiind vizate şi unele nereguli, în cazul cărora au fost primite mai multe sesizări.

Oficiali din Ministerul Sănătăţii au declarat că verificările fac parte planul de control stabilit anterior, notează news.ro.

Surse din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov au precizat, pentru News.ro, că echipa de control a Ministerului Sănătăţii va verifica şi posibile nereguli, după ce au fost făcute mai multe sesizări.

Echipa de control a Ministerului Sănătăţii va verifica, printre altele, respectarea procedurilor operaţionale, condiţiile igienico-sanitare, modul de raportare a infecţiilor nosocomiale, achiţiilor publice derulate de unitatea sanitară şi activitatea economico-financiară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite