Copil de un an din Argeş, diagnosticat cu gastroenterită acută, transferat la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti

Copil de un an din Argeş, diagnosticat cu gastroenterită acută, transferat la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti

Un copil din Argeş, diagnosticat cu gastroenterită acută FOTO Mediafax

Un copil în vârstă de un an din Argeş, diagnosticat cu gastroenterită acută, a fost transferat la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti, în timp ce alţi 22 de copii cu scaune diareice, cei mai mulţi cu vârste sub doi ani, sunt internaţi, đuminică, în spitale din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Argeş, un copil de un an cu gastroenterită acută a fost transferat la Spitalul ”Matei Balş” din Bucureşti.

De asemenea, duminică dimineaţă, alţi 22 de copii cu scaune diareice şi simptome digestive sunt internaţi în spitalele din judeţul Argeş, 20 dintre aceştia având vârste sub doi ani.

Conform sursei citate, 13 copii mai mici de doi ani sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, alţi şase copii, dintre care patru cu vârste sub doi ani, se află la Spitalul Municipal Câmpulung, în timp ce doi copii sunt sub supravegherea medicilor de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş, iar unul se află în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările