Cod galben de vânt pentru opt judeţe din Moldova şi Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe judeţe din ţară se află sub incidenţa codului galben de vânt FOTO Adevărul
Mai multe judeţe din ţară se află sub incidenţa codului galben de vânt FOTO Adevărul

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, azi, o avertizare de cod galben pentru judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Galaţi şi Tulcea. Potrivit specialiştilor, în judeţele menţionate se vor înregistra intensificări ale vântului în intervalul orar 11 - 17.

Astfel, în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Galaţi se vor semnala intensificări locale de vânt, cu viteze de până la 60 km/h, izolat 70 km/h.

În schimb, în judeţul Tulcea, în special în zona deltei se vor semnala intensificări de vânt cu rafale ce pot atinge şi depăşi 55 km/h.

Pe aceeaşi temă:

METEO Cum va fi vremea în următoarele trei luni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014. Potrivit specialiştilor, temperaturile se vor situa uşor sub mediile multianuale, iar precipitaţiile vor fi abundente.

METEO Weekend cu vreme frumoasă. Soarele va străluci în cele mai multe dintre regiuni

Vremea va începe să se încălzească, astfel că în acest weekend ne putem bucura de timp frumos. În cea mai mare parte a ţării vor dispărea norii, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite