Cod galben de vânt în Banat şi la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt FOTO anm.ro
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt FOTO anm.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de vânt pentru zona Banatului şi cea de munte.

Avertizarea pentru intensificările vântului rămâne în vigoare până la ora 17.00 şi vizează sud-vestul Banatului şi zona de munte. În aceste zone vântul va sufla cu o intensitate de până la 60 de kilometri pe oră.

Vremea în următoarele două zile

Astăzi în jumătatea de vest a ţării vor fi condiţii de ploaie. Temperaturile medii se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius. În Oltenia, cerul va fi mai mult noros, iar izolat va ploua. Maximele termice nu vor depăşi 9 grade. În Moldova se vor înregistra intensificări ale vântului, cu temperaturi ce nu vor depăşi 10 grade Celsius. În Dobrogea şi Muntenia, cerul va fi variabil cu vânt moderat şi temperaturi în creştere care ar putea ajunge până la 10-12 grade Celsius.

Mâine vremea va fi caldă, dar va ploua pe arii extinse. În Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în Moldova vor fi condiţii de ploaie, iar temperaturile se vor situa în aceste zone între 10 şi 15 grade Celsius. În Muntenia şi Dobrogea, cerul va fi mai mult senin, iar valorile termice vor depăşi în aceste regiuni 17 grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite