UPDATE FOTO Cod galben de ploi şi vijelii în judeţul Tulcea. Mai multe străzi au fost inundate în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploaia torenţială a inundat maşinile de la Poarta 1 FOTO Eugen Tănăsescu
Ploaia torenţială a inundat maşinile de la Poarta 1 FOTO Eugen Tănăsescu

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de ploi şi vijelii de scurtă durată, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Din cauza ploilor, mai multe străzi din municipiul Constanţa au fost inundate, iar acoperişul unei cafenele a cedat.

UPDATE Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi şi vijelii, de această dată pentru jumătatea de est a judeţului Tulcea. Avertizarea este valabilă între orele 17.10 - 18.10, interval în care se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 20 - 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice.

UPDATE Ploaia torenţială căzută în Constanţa a inundat oraşul în doar câteva minute. Bulevardele şi străzile au fost acoperite de apă, iar circulaţia s-a blocat.

De asemenea, o cafenea din Mamaia a fost distrusă din cauza furtunii. Acoperişul localului a căzut în timp ce în cafenea se aflau zece persoane.

UPDATE Meteorologii au prelungit codul galben de ploi şi vijelii din judeţul Constanţa până la ora 17.35.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi şi vijelii pentru sud-estul judeţului Constanţa şi jumătatea estică a judeţului Tulcea, până la ora 16.35. 

Se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 20 - 25 l/mp.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Cum va fi vremea până la sfârşitul lunii: temperaturi scăzute şi ploi în aproape toată ţara

În această săptămână, temperaturile se vor situa sub cele normale ale acestei perioade, după care vor creşte uşor până spre 27-28 grade Celsius în majoritatea regiunilor. Specialiştii anunţă că până la sfârşitul lunii se vor înregistra ploi moderate sau slabe în cele mai multe zone ale ţării.

Cum va fi vremea în următoarele trei luni: vara caniculară şi secetoasă

Meteorologii anunţă că vremea în următoarele trei luni va fi caniculară şi secetoasă. Specialiştii arată că valorile înregistrate vor fi peste normalul perioadei, iar precipitaţiile vor fi din ce în ce mai puţine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite