METEO Vremea mohorâtă va continua şi în următoarele două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea mohorâtă se menţine şi în următoarele zile când vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, dar şi de ploi. Maximele se vor încadra între 7 grade în Moldova şi 15 grade în vestul şi nord-vestul ţării.

Marţi vremea se va menţine în general închisă, dar mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor. Vor fi ploi, în general moderate cantitativ, pe arii extinse în Oltenia şi Muntenia, iar în restul ţării va ploua slab, cu caracter local. La munte vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi izolat şi trecător şi în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade, iar cele minime între 0 şi 7 grade.

În Capitală vremea se menţine mohorâtă, temporar plouă slab iar vântul va sufla slab. După-amiază maximele vor ajunge la 8-9 grade.

Miercuri vremea rămâne caldă în aproape toată ţară, meteorologii prognozează maxime cuprinse în general între 7 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în vestul şi în nord-vestul ţării. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei şi temporar va ploua în majoritatea regiunilor.

Vântul se intensifica temporar în sud, în sud-est şi pe crestele munţilor.

Şi în Bucureşti vremea va continua să fie mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi acoperit de nori o bună parte a zilei şi trecător mai plouă. Maximele vor fi în jur de 10 grade.

Meteorologii au emis, luni, o avertizare de ceaţă valabilă, între orele 9,00 — 12,00, pentru Dobrogea, inclusiv pentru drumurile naţionale şi judeţene aferente, dar şi pentru autostrada A2. Din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea a scăzut local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic a anunţăt că, începând cu ora 9:25, din cauza ceţii dense, a fost luată măsura închiderii porturilor Constanţa Nord şi Constanţa Sud – Agigea şi pentru traficul maritim. Astfel, în prezent, cele două porturi sunt închise atât pentru traficul maritim, cât şi pentru cel fluvial.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite