Cod galben de ceaţă pentru nouă judeţe din ţară. Vizibilitatea scade în unele zone chiar şi sub 50 de metri

Cod galben de ceaţă pentru nouă judeţe din ţară. Vizibilitatea scade în unele zone chiar şi sub 50 de metri

Vizibilitatea va scădea în unele zone chiar şi sub 50 de metri FOTO Mediafax

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o avertizare de Cod galben de ceaţă valabilă pentru nouă judeţe din ţară, inclusiv pentru drumurile naţionale şi europene aferente.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Judeţele Gorj, Vâlcea, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Vrancea, Bacău, Sibiu şi Mureş se află, până la ora 23.00, sub Cod galben de ceaţă.

Specialiştii atrag atenţia că vizibilitatea va scădea dub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar în unele zone se va semnala chiciură.

UPDATE Avertizările emise duminică dimineaţă de ANM au expirat, însă specialiştii au emis noi avertizări de Cod galben.

Astfel, până la ora 14.00, va fi în vigoare o avertizare de Cod galben de ceaţă emisă pentru judeţele Tulcea, Cluj, Sibiu, Mureş, Alba, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Bacău şi Vrancea.

Din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea va scădea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Potrivit ANM, duminică, până la ora 12.00, a fost în vigoare o avertizare de Cod galben de ceaţă emisă pentru Bucureşti şi pentru judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş, inclusiv drumurile naţionale şi europene aferente, A1, A2 şi A3.

O altă avertizare de Cod galben de ceaţă a fost în vigoare, până la ora 11.00, pentru judeţele Constanţa, Tulcea, Cluj, Sibiu, Mureş, Harghita, şi Alba

Din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea a scăzut sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar în unele zone s-a depus polei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările