„Click! Poftă bună!“ te invită la bunătăţi cu miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai buni apicultori se vor reuni în acest weekend  la Târgul Naţional al Mierii din Bucureşti
Cei mai buni apicultori se vor reuni în acest weekend la Târgul Naţional al Mierii din Bucureşti

Eşti mare amator de miere? Sau te încântă să vizitezi târguri tradiţionale şi să deguşti bunătăţi proaspete şi fără aditivi, de la producători autohtoni? Vino în acest weekend la Bucureşti!

Între 20-22 aprilie eşti invitat să participi pe Platforma Apicolă Băneasa, din Bucureşti, la Târgul Naţional al Mierii. Te vor aştepta zeci de apicultori cu miere de diferite sortimente, propolis, polen şi cu faguri de miere ori cu siropuri. Vei putea alege şi din zecile de tipuri de suplimente nutritive şi cosmetice apicole pe bază de produse apicole.

La târg le vei întâlni şi pe colegele noastre de la revista „Click! Poftă bună" , care vor oferi, ca de obicei, demonstraţii de gătit şi concursuri cu premii, atât sâmbătă, cât şi duminică. Premiile constau în produse de peşte oferite de Costiana. Vei putea degusta din prăjitura Mieroasă, cu biscuiţi, caise confiate, dar şi din friptura cu bere neagră. Ambele bunătăţi sunt asezonate din belşug cu miere. Sâmbătă, la prânz, te vei putea întâlni la standul „Click! Poftă bună" cu vedeta TV de la emisiunea „Trăsniţii", Raluca Guslicov.

Aşadar, în weekendul 20-22 aprilie eşti aşteptat cu întreaga familie pe bulevardul Ficusului nr. 42 să petreci momente frumoase la cel mai dulce târg al primăverii!

Timişoara Cea de-a opta ediţie Cafekultour se va desfăşura, la Timişoara, între 21 şi 26 aprilie. Săptămâna cafenelelor propune seri culturale cu specific polonez, latino-american, german, francez şi românesc. Zece localuri timişorene participă la Cafekultour cu numeroase evenimente inedite.
Festivalul este organizat, în colaborare, de Institutul Clutural Francez şi de Centrul Cultural German din Timişoara. Sâmbătă, 21 aprilie, în Bunker, este seara poloneză, cu proiecţii de filme documentare sub titulatura „Guide to the poles", adică un fel de ghid pentru a-i înţelege pe polonezi. Duminică, în Cuib d'Arte, se dansează, pentru că este seara latino-americană, iar dansatorii de la club de dans sportiv Magnum vă invită în ring.

Luni, la Zai Apres Cafe, muzicianul şi regizorul Hanno Höfer ne prezintă noul său film documentar, intitulat „Oameni şi fiare", iar marţi, la Porto Arte, teatrul pentru copii Merlin pune în scenă piesa „Giovannino fără frică". Tot marţi are loc un eveniment inedit, adică atelierul de luterie şi muzică din legume şi fructe, cu Eric Van Osselaer. Atelierele, de fapt, pentru că vor fi două, unul la ora 12.00, la Cărtureşti, în mall, şi altul la ora 16.00, la Biofresh.

Nonconformistul Eric Van Osselaer va şi concerta, joi, 26 aprilie, în Al-kimia, dar nu înainte de un Masterclass, miercuri, la Scârţ. Tot miercuri, la Cafe de Paris, este seara germană, cu Karin Oehler şi Holger Engel, care vor oferi publicului şansonete germane, franceze şi engleze.

Bucureşti Cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, „Ocean of White" ajunge şi în Capitală pe 21 aprilie. Pavilionul Central al Romexpo se va transforma în cel mai mare club din România şi va găzdui spectacolul marca „Sensation". Pe scenă vor urca Dj precum Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, românii Greeg & Onuc, dar şi nelipsitul Mr. White. Cele mai frumoase animatoare din cluburile bucureştene vor încălzi atmosfera pe podiumurile special amenajate. Preţul biletelor variază între 240 şi 770 de lei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite