Clanurile mafiote care s-au bătut în Piaţa Constituţiei discutau preţul fetelor traficate în Germania

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Două bande rivale, care făceau trafic de persoane în Germania, nu s-ar fi înţeles în privinţa banilor”, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piaţa Constituţiei. Acesta avertizează că astfel de conflicte se pot repeta.

Aşadar, nişte clanuri mafiote care fac trafic de carne vie s-au bătut în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în faţa Palatului Parlamentului. Altercaţia între mafioţi s-a lăsat cu un mort şi cu mai mulţi răniţi.

Vorbim despre trafic de copile, despre sclavie albă. Şi despre reţele de proxeneţi – de fapt, de traficanţi de sclavi, de femei, de copile. Traficanţi de sclavi care se bat în România, în Bucureşti, în plină stradă, în faţa Palatului Parlamentului.

Oare ne dăm seama unde am ajuns? Oare realizăm ce înseamnă asta?

Şi nu, nu daţi vina pe politicieni. Aici nu este vorba de politicieni, sau doar de politicieni. E vorba despre o societate care se prăbuşeşte, care se dizolvă. Care face implozie. Nu ne mai putem apăra copilele, iar bandele mafiote se bat în faţa Parlamentului pentru preţul fetelor românce traficate în Germania.

Iar noi discutăm despre cum s-a dezbrăcat la Vocea României o vedetă cu hashtag. Sau despre libertarianism, şi despre cum ar trebui privatizate educaţia şi sănătatea. Şi tăcem asurzitor pe acest subiect – chiar, arătaţi-mi măcar un partid sau candidat care poate fi luat în serios care zice ceva despre asta. Parcă acest cancer din stradă e dublat şi susţinut de cancerul din mass-media şi din tot spectrul politic. Şi din oligarhia care se ascunde în spatele acestui bâlci mediatic şi politic.

„Clanurile mafiote care s-au bătut în Piaţa Constituţiei discutau preţul fetelor traficate în Germania.” Putem să medităm un pic, ce înseamnă asta? Să ne dăm seama unde am ajuns? Să înţelegem cum se lichefiază, cum se prăbuşeşte în jurul nostru societatea românască? Şi poatre să ne şi trezim, în al 12-lea ceas – măcar pentru a apăra vieţile acestor femei şi fete nevinovate, ale acestor copile?

 

Pe aceeaşi temă:

Nu legalizaţi prostituţia în numele Alexandrei – link aici

El Mundo: „Româncele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane”. Care este amploarea fenomenului? – link aici

Când România devine un Mexic sau o Columbie. Va fi sacrificiul Luizei şi al Alexandrei un semnal de trezire? – link aici

Mărturii şi date şocante despre sclavia albă şi despre reţelele de prostituţie din România – link aici

Cazul criminalului din Caracal şi amploarea fenomenului traficului de carne vie – link aici

Crimele din Caracal, traficanţii de carne vie şi întărirea sistemului represiv – link aici  

România ca resursă – link aici  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite