Cine este preşedintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate după ce şefa instituţiei a fost demisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vulcanescu

Adriana Cotel, o apropiată a lui Darius Vâlcov, omul de încredere a lui Liviu Dragnea, a fost demisă de la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Premierul Viorica Dăncilă a decis revocarea Adrianei Cotel din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, şi membru al Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, conform digi24.ro.  Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate va fi asigurată de Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al CNAS, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii.

Cotel (35 de ani) fusese numită în funcţie de de premierul Viorica Dăncilă în ianuarie 2019. Anterior, aceasta a condus Agenţia Naţională a Medicamentului. 

Răzvan Vulcănescu a studiat la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi, una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din oraş. La acelaşi colegiu a fost director adjunct tatăl său, Raul Vulcănescu, al cărui nume a fost implicat, în anul 2000, într-un scandal de proporţii în Iaşi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite