Cele mai noi tehnici de recrutare şi motivare a angajaţilor

Cele mai noi tehnici de recrutare şi motivare a angajaţilor

Linkedin şi Facebook se numără printre platformele de pe care se recrutează personal

Reţelele de socializare LinkedIn sau Facebook se numără printre platformele de pe care angajatorii preferă mai nou să recruteze personal, arată Geo Ivanov, manager la CEO Evolution HCC, o companie specializată în resurse umane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Specialistul susţine că internetul a devenit sursa numărul unu de documentare în rândul specialiştilor în recrutare.

„Paradoxal, a devenit din ce în ce mai greu să găsim angajatul dorit şi abilităţile pe care acesta trebuie să le aibă pentru un anumit post într-o companie. Specialiştii în resurse umane din România au început să se adapteze trendului mondial, iar criteriile de angajare au devenit din ce în ce mai complexe şi diversificate: de la nivelul de studii, la experienţa profesională până chiar la cum îşi promovează candidaţii viaţa personală pe Facebook, astfel încât să nu aducă prejudicii de imagine viitorului angajator”, a declarat Geo Ivanov.

Pe de altă parte, „am observat, de asemenea, şi o preocupare din ce în ce mai mare a angajatorilor români pentru LinkedIn”, a spus Ivanov. 

Potrivit acestuia, reţeaua este preferată de peste 1.700.000 de profesionişti, dintre care jumătate sunt manageri sau senior partners, a conchis Ivanov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările