Cele mai absurde știri din anul 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Basting a sărutat 111 femei în 60 de secunde
Michael Basting a sărutat 111 femei în 60 de secunde

Ziarul spaniol "El Mundo" face o clasificare pe luni al celor mai absurde știri din întreaga lume, pe care agenția germană DPA le-a difuzat în acest an.

Din acest top nu lipsesc știrile în care au fost prezentate cazul unei femei în vârstă de 90 de ani care se ocupa cu furtul de bunuri din locuințe sau cel al unui bărbat care a sărutat 111 femei într-un minut. Iată care sunt cele mai absurde știri care au fost difuzate în acest an.

Ianuarie: O universitate își respinge studenții din cauză că le miros picioarele

Un tribunal olandez a dictat sentința ca Universitatea Erasmo din Rotterdam să-l readmită pe Teunis T., un student de la Filozofie, care fusese dat afară în anul 2008, din cauză că se descălța în timpul orelor de curs sau în alte zone publice. Picioarele tânărului emanau un miros îngrozitor, iar colegii și profesorii săi au cerut îndepărtarea sa. Din același motiv, el fusese dat afară în anul 2002 din biblioteca Universității din Delft.

Februarie: 771 încercări la examenul de teorie pentru scoaterea carnetului

Doamna Cha, o femeie de origine coreeană, în vârstă de 68 de ani, s-a prezentat de 771 ori la examenul pentru scoaterea carnetului de conducere. Practic, de la 13 aprilie 2005, ea s-a prezentat aproape de fiecare dată când a avut posibilitatea la examenul teoretic, fără să poată scoate mai mult de 50 de puncte, limita fiind de 60 de puncte. "De fiecare dată când nu reușește mi se face milă. Îi voi da o placă de recunoaștere a meritelor atunci când aprobă", a declarat un funcționar public. Femeia are mare nevoie de carnetul de șofer. Ea trage de un căruț din casă în casă pentru a-și vinde produsele de strictă necesitate. Până în prezent ea a plătit peste 2.800 de dolari pentru examenul auto.

Vezi pe adevarul.es topul complet al celor mai bizare știri din acest an.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite