Cazul copilului călcat de maşină pentru că se ferea de un câine fără stăpân: „Bucureştenii au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maidanezii au reapărut în Bucureşti, susţin oficialii FOTO Adevărul
Maidanezii au reapărut în Bucureşti, susţin oficialii FOTO Adevărul

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti (ASPA) şi Primăria Generală a Capitalei ar trebui să ia măsuri pentru ca situaţia câinilor maidanezi să nu scape de sub control, susţine Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele PNL Bucureşti. Asta după ce un băieţel de opt ani a murit duminică seară, lovit de o maşină pe o stradă din Bucureşti, după ce a pătruns pe carosabil pentru că se ferea de un câine maidanez.

Raeţchi spune şi că mai mulţi bucureşteni au reclamat reapariţia maidanezilor în unele zone. „Contextul în care s-a petrecut tragedia aminteşte de cazul dramatic al lui Ionuţ Anghel. De asemenea, bucureştenii au reclamat că există zone în care problema câinilor maidanezi a reapărut, mai ales în părţile limitrofe ale Capitalei, dar nu numai”, a explicat vicepreşedintele PNL Bucureşti.

Accidentul mortal a avut loc pe strada Lizeanu din Capitală. Un copil, în vârstă de 8 ani, a fost accident mortal de un şofer, duminică seara, după ce a sărit în faţa maşinii.

S-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers

Victima era împreună cu fratele său, când s-a speriat de un câine. Copilul a pătruns pe partea carosabilă unde a fost surprins şi accidentat mortal de un autoturism.

„Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero”, a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul Ovidiu Munteanu.

Potrivit lui Munteanu, copilul şi fratele său locuiau aproape de zona în care s-a produs accidentul.

Echipajul medical care a ajuns la locul accidentului a încercat să îl resusciteze pe băiat mai bine de o oră, însă nu a mai reuşit să îl salveze, fiind declarat decesul la ora 21.04. În cauza se fac cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite