Câte persoane s-au vaccinat în campania cu mici de la Obor. O nouă rundă de imunizare va avea loc în mini-vacanţa de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

La campania de vaccinare de la Obor s-au imunizat anti-Covid, în trei zile, 1.436 de persoane, însemnând 42 de oameni pe oră, potrivit USR. O nouă rundă de imunizare la Obor va avea loc în perioada 25-29 iunie.

“Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, iniţiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Asta înseamnă 42 de oameni vaccinaţi pe oră.

În contextul în care cifrele de vaccinare au scăzut la nivel naţional, primarii USR PLUS încearcă în diverse moduri să aducă vaccinul împotriva COVID-19 cât mai aproape de oameni.

O nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor va avea loc în mini-vacanţa de Rusalii. În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil şi vor primi şi o porţie de mici «cu de toate» şi o apă plată”, arată mesajul USR pe Facebook, arată digi24.ro. Oamenii s-au putut vaccina rapid şi fără programare cu serul de la Pfizer sau cu cel de la Johnson & Johnson.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite