Cât mai costă o nuntă în România: „Oamenii încep să găsească scuze să nu mai participe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nunta mireasa

Proprietarul Bon Marriage, Alin Caraman, a făcut o estimare a costurilor unei nunţi. Potrivit specialistului, un cuplu ar trebui să plătească acum între 8.000 şi 9.000 de euro pentru organizarea evenimentului mult visat, cost estimat pentru aproximativ 80 de invitaţi.

„Noi am estimat undeva la 8-9.000 de euro costul unei nunţi. Vorbim de un preţ de meniu între 50 şi 100 de euro. Vorbim un preţ mediu de un număr mediu de invitaţi de 75-80 de invitaţi la eveniment. Sigur că deşi aceste cifre diferă de la perioada de boom la perioada de recesiune şi deci la perioadele mai proaste economice, pentru că atunci când suntem într-o criză scade foarte mult şi numărul de invitaţi”, a declarat proprietarul Bon Marriage la Ziarul Financiar Live

El a explicat că în acest caz „dacă te aşteptai la 150 de persoane, vei avea 80-90-110 de persoane. Pentru că oamenii nu mai au disponibilitatea şi putinţa să vină la o nuntă şi atunci încep să găsească scuze să nu participe la acea nuntă”.

El a adăugat că „astfel, scade evident şi Piaţa nunţilor”. Potrivit proprietarului Bon Marriage, „în 2007 a fost o scădere foarte foarte puternică când a venit criza, pentru că lumea nu mai nu mai plătea nicio aroganţă pentru nuntă.(...) Oamenii renunţă, pe de altă parte, scade foarte mult numărul de invitaţi şi se amână evenimentele de la un an la altul, se tot amână pentru că nu există bani şi atunci din aceşti trei factori am avut o scădere de 60-70 la sută a pieţei şi a cifrelor de afaceri” a mai spus Alin Caraman.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite