Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti începe pe 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti va demara începând cu data de 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat, luni, că procesul de contractare va începe pe 4 iulie cu depunerea documentelor conform opisului publicat pe pagina www.casmb.ro, Secţiunea Contractare, arată agerpres.

Acest lucru se va întâmpla până pe 7 iulie. În perioada 8-27 iulie vor fi evaluate şi verificate documentele. Totodată, pe 26 vor fi afişaţi furnizorii respinşi, iar pe 27 aceştia vor putea depune constestaţii.  Afişarea soluţionării contestaţiilor este programată pe 28 iulie, iar afişarea listei finale cu furnizorii admişi la contractare pe 29 iulie.

Documentele de contractare pentru furnizorii de îngrijiri medicale/paliative la domiciliu se vor depune la sediul CASMB din str. Gheorghe Ţiteica, nr. 142, sector 2, Bucureşti, iar documentele de contractare pentru celelalte domenii de asistenţă medicală se depun la sediul CASMB din strada Str. Sergent Matei N. Dumitru nr. 1-3, Sector 2, Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite