Articol publicitar

Când a fost ultima dată când visurile ţi s-au îndeplinit întocmai?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Porneşti la drum cu ambiţii care mai de care. Când eşti mică visezi să devii prinţesă sau poate că visezi să faci înconjurul lumii. Apoi visezi la o viaţă liniştită sau visezi să ai 2 copii şi un câine.

Dar uneori, atunci când te aştepţi mai puţin, viaţa hotărăşte să te ia prin surprindere. Iar atunci, asemenea unui actor foarte talentat trebuie să improvizezi pe loc o soluţie. Povestea ta se schimbă de fiecare dată când faci asta, iar planurile devin şi ele, încet, încet ... doar nişte planuri.

NN a înţeles cât de important este pentru orice femeie ca visurile şi ambiţiile ei să fie mereu în siguranţă. Şi a înţeles că pentru a le putea îndeplini, o femeie are nevoie de cel puţin 2 lucruri: în primul rând de sănătate, dar şi de bani.

De aceea, a creat UNA - prima asigurare de viaţă din România special creată pentru femei. UNA are două componente, fiecare acoperind o nevoie esenţială - protecţie şi investiţie. Componenta de protecţie acoperă îmbolnăvirea de  cancer, chiar şi incipient, invaliditatea şi decesul. Iar componenta de investiţie le ajută pe femei să acumuleze fondurile necesare pentru a-şi transforma visurile în realitate.

E simplu să îţi urmezi visurile când ştii că ai un partener la drum, orice s-ar întampla. Iar cu UNA poţi fi mereu ambiţioasă, poţi fi de neoprit.

Află mai multe despre UNA aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite