Câinii Cristinei Ţopescu îşi caută familii în Sibiu, după ce şi-au revenit din şocul morţii stăpânei lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caţeluşele Cristinei Ţopescu au nevoie de o familie FOTO: Arhivă
Caţeluşele Cristinei Ţopescu au nevoie de o familie FOTO: Arhivă

Căţeluşele Cristinei Ţopescu, Bonnie şi Sissi,  încă îşi caută stăpâni. Cele două căţeluşe se vor întoarce joi înapoi la Bucureşti dacă nu vor fi adoptate la Sibiu. Şansele lor să facă parte dintr-o familie scad astfel considerabil,

Cele două căţeluse ale Cristenei Ţopescu îşi caută încă o familie în Sibiu. „Şansa” lor expiră joi, când se vor întoarce în Capitală dacă nu vor fi adoptate în Sibiu, conform oradesibiu.ro.

   

Bonnie are 4 ani şi poate fi câinele de casă perfect. Este cuminte şi bine crescută, foarte sociabilă cu alţi câini. Merge bine în lesă şi se simte bine în maşină sau la orice fel de plimbare, dar încă nu poate fi lăsată afară liberă, fără lesă. Căţeluşa are nevoie de un om răbdător şi blând, care ştie să-i ofere iubire.

„Bonnie este căţelul Cristinei Ţopescu care în acest moment are cea mai mare nevoie de ajutor. Era foarte ataşată de Cristina, iar când aceasta a fost găsită fără suflare, în casă, Bonnie era lipită de ea în pat şi scâncea. Cine ştie cât urlase sărăcuţa după ajutor, până când acesta a venit, prea târziu şi pentru mama ei, dar şi pentru câţiva dintre ceilalţi căţei. Deşi încrederea ei în oameni nu este la cote grozave, Bonnie a făcut progrese remarcabile graţie lucrului cu Deborah Faoro, prietena noastră din Sibiu: a început să caute compania oamenilor, chiar dacă încă e destul de reticentă, dar se dă repede pe brazdă, preferă să stea în aceeaşi cameră cu aceştia şi mănâncă fără probleme din mână. Am face orice să-i găsim un adoptator din Sibiu, pentru că astfel Bonnie s-ar bucura de şedinţe de dresaj gratuite, pe viaţă. Dar acceptăm ca adoptatorul să fie din orice altă zonă a ţării şi chiar a lumii, atâta timp cât va fi persoana potrivită. Dacă sunteţi din Sibiu, puteţi trimite un mesaj direct la Faoro Sport Dogs, pentru adopţia ei. Dacă sunteţi din alte zone, ne puteţi scrie nouă„, spun reprezentanţii ARCA Bucureşti.

Aceştia îi roagă pe toţi prietenii Cristinei şi pe toţi cei care au iubit-o, să îi ajute să-i găsească orfanei Bonnie o familie bună, care să-i redea încrederea în ea şi în oameni în acelaşi timp. 

Apoi, Sisi are 3 ani şi nu se înţelege foarte bine cu alte animale, dar cu oamenii este câinele perfect. În orice familie care nu are câini ori pisici, s-ar potrivi de minune, pentru că urcă şi coboară de bunăvoie din maşină, unde este foarte cuminte, chiar şi la deplasările lungi, nu îşi face nevoile în casă, nu roade şi nu latră. Ştie deja comenzile de bază – şezi, culcat, aşteaptă şi adoră plimbările la munte, chiar în compania altor câini. Este extrem de iubitoare şi atentă.

„Vestea proastă este că mai poate rămâne doar până joi în grija actualului dresor. Vestea bună este că, dacă îi găsim un adoptator din Sibiu sau împrejurimi, Sisi va putea beneficia în continuare de consiliere şi dresaj gratuit, pe viaţă. Ajutaţi-ne să-i găsim dragei noastre Sisi o familie bună, preferabil una din Sibiu, dar luăm în considerare orice alt oraş, atâta timp cât există dorinţă şi posibilităţi. De acolo de unde este acum, Cristina va fi împăcată abia când marea ei dragoste îşi va fi găsit o iubire nouă. Pentru ea şi pentru ce a însemnat ea în viaţa noastră, a tuturor, vă rugăm să ne ajutaţi cu un share sau poate chiar cu o adopţie”, au scris într-un mesaj pe Facebook reprezentanţii ARCA Bucureşti.

Persoanele interesate să adopte una dintre căţeluşe, se pot adresa unui mesaj direct lui Deborah, de la Faoro Sport Dogs, sau pot suna la numărul de telefon 0758 317 589, precizează salvatorii caţeluşelor. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite