Braşov: Braşovenii şi turiştii au un nou loc de agrement în oraşul de la poalele Tâmpei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din primăvară se va deshide şi o sală de bowling şi un patinoar
Din primăvară se va deshide şi o sală de bowling şi un patinoar

Complexul „Agrement" de sub Tâmpa a fost redeschis în această dimineaţă, după ce mai bine de două decenii a fost lăsat în paragină. Consiliul Judeţean a investit cinci milioane de euro, iar renovarea clădirii a început acum trei ani. Astfel, turiştii care vor să petreacă la munte ca la mare pot alege  piscina din interiorul complexului.

Baza sportivă a fost reamenajată şi recompartimentată şi le va oferi facilităţi braşovenilor, dar şi turiştilor, pentru petrecerea timpului liber: teren de sport, piscină, săli pentru diferite activităţi sportive şi terase. Clădirea, veche din 1972, era pe vremuri cel mai modern complex sportiv de la poalele Tâmpei. Baza sportivă ajunsese în ruină, nemaiavând parte de o renovare de dinainte de 1990.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Pentru o oră de bălăceală în piscină, doritorii vor scoate din buzunare 12 lei. Dacă vor să petreacă două ore în bazin achită 20 de lei, iar pentru o zi, tariful este de 40 de lei. În aceşti bani este inclus şi accesul la saună.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite