Băsescu cere oamenilor de afaceri turci să se uite cu atenţie la vilele scoase la vânzare de RAAPPS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu i-a invitat pe oamenii de afaceri turci să se uite cu mare atenţie la agricultură şi la privatizările pe care la face România în această perioadă, inclusiv la imobilele scoase la vânzare de RAAPPS.

,,Priviţi fără reţinere la privatizările care au loc chiar acum legate de o mare companie de stat celebră, la RAPPS, care scoate la vânzare un număr mare de hoteluri, un mare număr de obiective turistice în locuri extraordinar de bune. Erau locurile pe care le utilizau în regimul trecut înalţii demnitari ai statului român. Acum vor fi bune de vânzare'', a declarat şeful statului la forumul economic romano-turc, organizat marti, la Istanbul.

El le-a recomandat afaceriştilor turci să-şi îndrepte atenţia şi catre agricultura. ,,Priviţi cu atenţie la câteva sectoare în România, dincolo de energie, dincolo de infrastructuri finanţate cu bani europeni, dincolo de mediu, priviţi la agricultură. România a rămas în acest an agricol extrem de bun cu aproape 3 milioane de hectare de teren de pământ nelucrate. Priviţi la industria alimentară, pentru că România nu are capacitate să-şi proceseze propriile recolte şi sunt bani europeni alocaţi dezvoltării de întreprinderi mici şi mijlocii cu profil alimentar (...) Priviţi cu multă atenţie la turism. Turismul montan are în mod cert şi va avea un succes foarte mare în anii următori'', a spus preşedintele Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite