Bărbat mort la Neptun după ce a fost lovit de tren când încerca să traverseze calea ferată cu un ATV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Un bărbat de 46 de ani a murit, duminică seara, în staţiunea Neptun, după ce a fost lovit de trenul Mangalia-Arad în timp ce încerca să traverseze calea ferată cu un ATV, fără să se asigure, transmite Mediafax. Un echipaj de pompieri s-a deplasat la locul accidentul pentru a scoate victima de sub tren.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, în zona Neptun-Olimp pentru scoaterea unui bărbat de sub un tren. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, conducea un ATV şi a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure, moment în care a fost lovit de trenul care circula pe ruta Mangalia-Arad.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Mangalia, care a scos victima de sub tren, însă cadrele medicale sosite la locul accitendului au scos victima de sub tren şi au constatat decesul bărbatului.

Trenul Mangalia-Arad a rămas staţionat la locul accidentului câteva zeci de minute, iar trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite