BAC toamnă 2012: candidații susțin, azi, proba obligatorie a profilului

BAC toamnă 2012: candidații susțin, azi, proba obligatorie a profilului

Probele scrise la Bac-ul de toamnă au început luni, 27 august

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat continuă, azi, cu proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv matematică sau istorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru această probă s-au înscris 76.594 candidaţi, în întreaga țară.

Ultima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc vineri.

Primele rezultate vor fi afișate în licee și pe site-ul edu.ro, în data de 2 septembrie, până la orele 16:00. În aceeași zi, elevii nemulțumiți de note vor putea depune contestații, între orele 16:00 și 20:00.

Soluționarea lor se va face între 3 și 4 septembrie, iar rezultatele finale se vor afișa o zi mai târziu, la 5 septembrie.

În prima sesiune a examenului de bacalaureat, rata de promovare a fost de 44,41%.La niveleul întregii ţări, aproape 100.000 de candidaţi au fost înscrişi pentru examenul de bacalaureat 2012, sesiunea a doua, de anul acesta, care se desfășoară în 304 centre de examen, a informat Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Până acum s-au desfășurat probele de Limba română și/sau Limba maternă, oral, Limba modernă, oral, precum și Limba și literatura română, scris.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările