Avertismentul dr. Mihai Craiu: „Nu vă mai trataţi singuri de Covid-19”. Combinaţia mortală pe care o iau mii de români

Avertismentul dr. Mihai Craiu: „Nu vă mai trataţi singuri de Covid-19”. Combinaţia mortală pe care o iau mii de români

Dr. Mihai Craiu, medic pediatru la Institutul „Alessandrescu-Rusescu” din Bucureşti, avertizează, pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii, asupra riscurilor la care se expun pacienţii cu Covid-19 care aleg să se trateze acasă după reţete culese de pe Internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dr. Craiu atrage atenţia că una dintre combinaţiile de medicamente „la modă” acum în mediul online poate provoca efecte secundar grave, inclusiv decesul pacientului. Medicul admite că situaţia din spitalele româneşti este dramatică în această perioadă, din cauza creşterii alarmante a numărului de bolnavi cu forme grave de Covid-19, dar insistă ca persoanele care au făcut boala să urmeze exclusiv indicaţiile specialiştilor.

„Nu vă mai trataţi singuri!

Acum când au crescut impresionant de mult pacienţii ce au o boală acută (COVID-19 şi altele), există o presiune imensă pe sistemul medical românesc. Toate inabilitaţile sale ies la suprafaţă. Toate măsurile nepotrivite se decontează acum”, a spus medicul. 

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările