Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: În Spania este anunţat cod portocaliu de ploi abundente şi vânt, în provincia Malaga

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: În Spania este anunţat cod portocaliu de ploi abundente şi vânt, în provincia Malaga

FOTO 123 RF

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenţionare de călătorie pentru Spania, unde meteorologii au emis cod portocaliu de ploi abundente şi vânt pentru provincia Malaga. Atenţionarea este în vigoare sâmbătă, până la ora 18.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat spaniolă - AEMET a emis un cod portocaliu de fenomene meteorologice severe pentru sâmbătă, în intervalul orar 00:00 - 18:00, în Comunitatea Autonomă Andaluzia, provincia Malaga, prognozându-se ploi abundente şi vânt.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla: +34954233243, +34954230947, +34954624053, +34954624070, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al oficiului consular al României la Sevilla: +34648212169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://sevilla.mae.ro/contact, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: