Aricii ajung animale de companie

Aurelia (foto), din Braşov, are în curte peste 10 arici. Fiindcă sunt prea mulţi, tânăra vrea să vândă o parte dintre ei celor care stau la casă. Preţul este de 100 de lei bucata.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt foarte buni la prinderea rozătoarelor. Şi eu am avut şoareci în grădină şi acum nu mai am niciunul. În plus, se spune că aduc şi noroc la casa omului", a spus braşoveanca.

Anul trecut, tânăra de 28 de ani a vândut doi arici şi speră să dea măcar jumătate din câţi are. „Iniţial, am avut doi arici, pe care i-am găsit pe stradă şi i-am luat acasă. Au dispărut şi au reapărut primăvara, după ce au hibernat. În loc de doi, au venit cinci", a spus Aurelia.

FOTOGALERIE CU ARICII, AICI

Aricii nu sunt greu de întreţinut. Nu transmit nicio boală şi nu sunt pretenţioşi cu mâncarea. „Mănâncă orice. Le-am dat şi carne crudă, dar au mâncat şi căpşune, mere, miez de nucă, iar acum le dau mâncare de pisici. Mănâncă 6-7 kilograme de bobiţe pe săptămână, fiindcă sunt mulţi", explică braşoveanca. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările