Articol publicitar

AQUA Carpatica este constant pură

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
apa

În data de 7 noiembrie, 2016, un cotidian din presa centrală a publicat un articol cu un vădit caracter denigrator la adresa mai multor producatori de apă, informatie ce ulterior a fost preluată şi distribuită în mediul online şi TV.

În acest articol s-a afirmat că „68% din apă de pe rafturile magazinelor colcăie de bacterii”.

Afirmăm categoric că articolul publicat, precum şi buletinele anexate acestuia reprezintă o tentativă de discreditare şi manipulare a anumitor mărci de notorietate, printre care şi AQUA Carpatica.

Jurnaliştii au invocat buletine de analiză emise de Direcţia Sanitar Veterinară (DSV) Bucureşti,  la data de 03.06.2016  (după 4 luni de la întocmirea lor).

Pentru a aduce lumină în acest caz, vă comunicăm buletinul de analiză întocmit  de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, emis în conformitate cu toate rigorile legislative, emis în mai, 2016 (perioada la care face referire articolul), unde valoarea  conţinutului de germeni pentru produsul AQUA Carpatica este zero (absent). 

Filozofia AQUA Carpatica este categoric orientată spre siguranţa consumatorului, valorile noastre fundamentale sunt  strict legate de produsele benefice sănătăţii, criteriile de sănătate sunt primordiale pentru noi. Asigurăm consumatorii noştri de calitatea excepţională a produselor noastre, în toate aspectele sale (echilibru mineral perfect, gust plăcut şi aspect deosebit), iar grija pentru menţinerea acesteia este esenţială.

Avem toate argumentele necesare să negam afirmaţiile prezentate în articol:

1. Buletinele publicate sunt eronate şi intocmite fără respectarea procedurilor prevăzute de lege. 

2. Probele nu au fost sigilate şi nu există contraprobe pentru a putea fi verificate de un alt laborator acreditat

3. Laboratorul DSV Bucureşti nu are acreditare RENAR, aşa cum singur recunoaşte în scris acest lucru,“opiniile, interpretările şi concluziile conţinute de prezentul raport nu sunt acoperite de acreditarea RENAR”

Ştim că anumiţi îmbuteliatori de apă minerală nu vor transparenţa pe etichetele produselor lor, dar este timpul ca, în România, cea pe care ne-o dorim democrată şi transparenţă, acţiunile de defăimare, calomnie şi denigrare să fie asumate în faţa legii şi justiţiei.

Pentru toate motivele de mai sus AQUA Carpatica  a hotărât să angajeze răspunderea juridică a tuturor persoanelor (fizice şi juridice) implicate în aceasta acţiune de denigrare şi calomnie.

Vom acţiona în instanţă toate instituţiile, entiăţile media precum şi orice alte persoane responsabile de iniţierea, provocarea şi difuzarea acestei calomnii.

Dorim ca în România, cei care defăimează să înceapă să–şi asume acţiunile şi să platească.

AQUA Carpatica este o mândrie naţională a României peste hotare şi este o valoare obiectivă pe care avem datoria să o protejăm.

Jean Valvis

Preşedinte AQUA Carpatica

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite