Aproape 11.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore. Câte au primit prima doză

Aproape 11.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore. Câte au primit prima doză

Numărul persoanelor vaccinate a ajuns la 5.274.606 Foto: shutterstock

10.832 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care aproape 8.030 cu prima doză, a anunţat, vineri, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV)

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit CNCAV, în acelaşi interval, au fost raportate patru reacţii adverse: trei la vaccinul Pfizer şi unul la  vaccinul Johnson & Johnson. Alte 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Numărul persoanelor vaccinate a ajuns la 5.274.606, din care 5.158.489 cu schema completă. 
 
"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp.
 
Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă.", notează CNCAV.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările