Apelul activistului de mediu Alex Găvan: „Alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit”

Apelul activistului de mediu Alex Găvan: „Alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit”

Alpinistul Alex Găvan, activist de mediu, a lansat pe Facebook un apel pentru o prezenţă cât mai mare la vot la alagerile locale de duminică, afirmând că alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică şi că alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Dragii mei, iubiţii mei, alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit. Luaţi aminte!”, a scris alpinistul Alex Găvan pe Facebook în ziua alegerilor locale.

Prezenţa la vot este 19,78 % la nivel naţional, iar în Bucureşti este 15.33%, la ora 13:00, la alegerile locale de duminică. În Bucureşti, prezenţa la urne este mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 13,47 %. 

Performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, Alex Găvan a escaladat şapte vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya prin mijloace corecte, fără oxigen suplimentar şi fără porteri de altitudine. Alex este sau a fost, de asemenea, implicat în numeroase cauze de mediu, printre care se numără stoparea tăierilor ilegale de păduri, protecţia ultimelor pădurilor virgine, Parcul Natural Văcăreşti, Centura Verde a Bucureştiului, salvarea Aspretelui, o specie rară de peşte, sau interzicerea utilizării cianurii în minerit.

Alex Găvan este de asemenea implicat şi în numeroase cauze sociale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările