Anunţ umanitar: Un tată încearcă să îşi salveze fiica, de 11 ani, diagnosticată cu cancer

Anunţ umanitar: Un tată încearcă să îşi salveze fiica, de 11 ani, diagnosticată cu cancer

Luiza Ioniţă a fost operată de o tumoare malignă de grad 3-4, de tip rabdomisosarcom alveolar, cu metastaze izostructurale limfoganglionar FOTO Facebook Alexandru Eduard Ioniţă

Alexandru Eduard Ioniţă face un apel disperat pentru a-şi salva fiica în vârstă de numai 11 ani. Fata a fost diagnosticată cu tumoare malignă de grad 3-4, de tip rabdomisosarcom alveolar, cu metastaze izostructurale limfoganglionare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm apelul tatălui postat pe pagina sa de Facebook:

„Apelez la toţi cunoscuţii şi nu numai... Vă rog să fiţi alături de fetiţa mea de 11 ani care are o tumoare malignă de gr. 3 -4, de tip rabdomiosarcom alveolar cu metastaze izostructurale limfoganglionare. A fost operată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, iar medicii de aici i-au dat sanse 0.
 
Şansa acestui copil este o clinică de la Milano care a acceptat să o reopereze şi să procedeze conform protocoalelor aferente acestei afecţiuni necruţătoare. Vom pleca cu fetiţa, luni 16 ianuarie, la clinica din Milano. Vă rog să îi daţi o şansă la viaţă acestui copil care s-a bucurat aseară (15 ianuarie, n.r.) că pleacă de la Spital Fundeni în Italia fiindcă în acest spital sunt numai copii bolnavi de cancer, iar ea nu are nimic... 

Vă ataşez conturile în lei şi euro şi poate cunoaşteţi şi o fundaţie care să ne ajute. Pot pune la dispoziţie pe privat oricui doreşte toate analizele şi raportul medical histopatologic rezultat în urma operaţiei de la Gr. Alexandrescu. 

Cont în euro> RO06INGB0000999905102615. Banca ING.
cod SWIFT: INGBROBU
cod BIC: 606410008
Pe numele Ionita Alexandru Eduard Ionita
Cont în lei
RO16RZBR0000060015650570. Raiffeisen Bank
Pe numele Ionita Gabriela Camelia
Update: paypal: alexionita_76@yahoo.com”.

Între timp, fetiţa a fost oprată şi urmează să i se facă evaluarea pentru a fi stabilită perioada de recuperare postoperatorie, iar un oncolog va stabili forma şi durata tratamentului chimio.
citeste totul despre: