Anul 2021 vine cu o misiune grea pentru Guvern. Care sunt previziunile astrologului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2020 a fost marcat de pandemia de Covid-19 care a blocat o lume întreagă. Se pare că nici noul an nu va începe sub auspicii optimiste.

Specialistul Click.ro, astrolog Lorena, spune care sunt previziunile pentru România şi ce misiune grea va avea Guvenul în noul an.

Pe de-o parte lucrurile se vor mai relaxa, odată cu eliberarea Capricornului, dar pe de altă parte, odată cu schimbarea care bate la uşă pe fondul unei energii de tip Vărsător, va creşte nervozitatea oamenilor, în condiţiile în care începem să traversăm efectele crizei declanşate în anul anterior. Multe lucruri nu vor mai fi cum le ştiam înainte, deşi mulţi încă mai speră că viaţa lor se va reîntoarce exact în punctul din care au plecat. Îi sfătuiesc pe aceştia să-şi deschidă minţile, să se adapteze şi să-şi pună creativitatea şi inventivitatea la treabă, dacă vor să le fie bine.

Guvernul va avea o grea misiune în aceste condiţii, căci nu-s excluse mişcări sociale pe fondul eventualelor restricţii, al nemulţumirii populaţiei, al sărăciei accentuate de efectele mari ale crizei pornite anul trecut, al lipsei locurilor de muncă, al pierderilor suportate, al incapacităţii de plată a datoriilor. Multe vor fi legate de partea financiară şi de zona muncii. Iar în astfel de situaţii, diplomaţia celor din conducere va fi esenţială, mai ales că există riscul ca o adunare paşnică să se transforme imediat într-un adevărat incendiu şi să se găsească răuvoitori cu tendinţe extremiste să provoace.

Citeşte articolul complet pe Click.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite