ANM a emis un cod galben de ceaţă în majoritatea judeţelor din ţară. Avertizare de vânt puternic în judeţele Cluj şi Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceaţă valabilă în cea mai mare parte a ţării, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ceea ce va favoriza formarea poleiului. De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a mai emis un cod galben de vânt, pentru intensificări care la rafală vor depăşi 50 de km/h.

Codul galben de ceaţă este valabil pâna la ora 12:00, în judeţele Cluj, Bistriţa Năsăud,  Covasna, Harghita, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Călăraţi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa. 

De asemenea, în Judeţul Sălaj (Nuşfalău, Sâg, Valcău de Jos, Creaca, Almaşu, Horoatu Crasnei, Românaşi, Marca, Meseşenii de Jos, Buciumi, Plopiş, Halmăşd, Bănişor, Cizer, Boghiş, Fildu de Jos, Treznea) şi judeţul Cluj (Huedin, Poieni, Negreni, Ciucea, Izvoru Crişului), ANM a emis un Cod Galben de vânt puternic, valabil până luni la ora 14:00. Astfel, în zonele menţionate se vor semnala intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor depăşi 55...65 km/h.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite