Avertizare de vreme rece, precipitaţii şi vânt, pentru sudul şi sud-estul ţării. Prognoză specială pentru Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANM a emis o avertizare de vreme rece, precipitaţii şi vânt,
pentru sud şi sud-estul ţării, dar şi o prognoză specială pentru Bucureşti.
ANM a emis o avertizare de vreme rece, precipitaţii şi vânt, pentru sud şi sud-estul ţării, dar şi o prognoză specială pentru Bucureşti.

Administraţia Naţională pentru Meteorologie a emis o avertizare de vreme rece, valabilă în sud şi sud-estul ţării, în intervalul 21 martie, ora 23:00 – 23 martie, ora 10:00. ANM a emis şi o prognoză specială pentru Bucureşti, tot în acelaşi interval.

Administraţia Naţională pentru Meteorologie a emis o avertizare de vreme rece, valabilă în sud şi sud-estul ţării, în intervalul 21 martie, ora 23:00 – 23 martie, ora 10:00.

În intervalul 21 martie – 23 martie, aria precipitaţiilor moderate cantitativ(15…20 l/mp)  va cuprinde treptat sudul şi sud-estul ţării, unde vor fi prezente ploi, lapoviţă, dar şi perioade cu ninsoare.

În Carpaţii meridionali şi de Curbură va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.

Precipitaţii sub formă de ninsoare, dar slabe cantitativ, vor fi prezente pe arii restrânse şi în Transilvania şi în restul zonei montane.

ANM a emis şi o prognoză specială pentru Bucureşti, tot în acelaşi interval. Vor fi precipitaţii moderate cantitativ, sub formă de lapoviţă, ninsoare, mai ales în dimineaţa zilei de luni ( 22 martie), dar şi sub formă de ploaie. Vântul va prezenta unele intensificări, amplificând senzaţia de frig.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite