Articol publicitar

Algabeth SGI, marmură si granit lansează campania „Ştii care sunt suprafetele esenţiale din casa ta? Află acum!”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
algabeth

Prin această campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operaţional Stone Group International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa europeană de extracţie şi aplicaţii de piatră naturală.

Campania "Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta?Afla acum!" are rol educational pentru consumatorul final, componenta sa principala se gaseste pe Facebook si este accesibila la adresa

https://www.facebook.com/algabeth.ro/app_124737301007646

            Campania pune  accent pe educarea cunoştintelor despre zonele esentiale ale casei, oferind informaţii despre importanţa alegerii unor materiale eficiente în fiecare locuinţă sau spaţiu rezidential ori comercial, cu precădere pentru anumite zone, cu importantă majoră fie pentru pentru rezistenta la trafic, fie pentru estetica oferita.

Zone exterioare: Scările, soclul casei, terasele, blaturile de lucru, glafurile de la ferestre şi pereţii exteriori fac parte dintre acele zone care, în primul rând, trebuie să asigure durabilitate şi rezistenţă în timp. Toate acestea nu se schimba atat de des. Nu doar traficul sau intemperiile, ci şi accidentele casnice le pot afecta. Aşa că de ce să nu fim prevazatori din timp şi să facem achiziţiile corecte si pe termen lung?

Zone interioare: Frumuseţea trece pe primul loc cand vorbim de interioare, mai ales în ceea ce priveşte placările de şeminee, pereţii şi blaturile de lucru. Acestea dau nota cheie a oricărei amenajări de interior, aşa că se pot alege cele mai pretenţioase şi rafinate materiale, care, pe lângă rezistenţă, adaugă frumuseţea inegalabilă a pietrei naturale.

Alegerile corecte pentru zonele esentiale  pot ajuta pe oricine să aibă o casă care să îi protejeze sănătatea, economiile şi resursele familiei, dar in acelasi timp sa fie frumoasă, confortabilă, rezistentă la orice risc, adică durabilă in timp.

Piatra naturală face parte dintre acele materiale care îţi pot asigura satisfacţia unei investiţii pe termen lung.

Algabeth SGI este si sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti. De asemenea, compania este implicată activ în proiectul de suport al comunitaţii din Valea Plopului, pe care, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, a sustinut-o prin donatii.

Compania s-a facut remarcata prin realizarea unor lucrări publice  din ţara,  folosind material de construcţie de cea mai buna calitate. Pasajele urbane, traseele pietonale, drumurile, dar şi spaţiile comerciale sau rezidenţiale fac parte din amplul portofoliu Algabeth SGI.

Va invităm pe pagina facebook Algabeth pentru a cunoaste care sunt suprafetele esentiale pentru casa voastra sau pe pagina

www.algabeth.ro

https://www.facebook.com/algabeth.ro/app_124737301007646

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite