Alexandru Rafila: Există categorii de personal care beneficiază de o salarizare diferită, care nu este evident în avantajul lor

Alexandru Rafila: Există categorii de personal care beneficiază de o salarizare diferită, care nu este evident în avantajul lor

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat, vineri, în cadrul conferinţei „Două decenii de solidaritate în sănătate”, la Institutul Naţional de Statistică din Bucureşti, că există categorii de personal care beneficiază de o salarizare diferită, care nu este evident în avantajul lor şi că nu a fost rezolvată problema salarizării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Sănătăţii a arătat, în cadrul discursului, că încă nu a fost rezolvat subiectul salarizării, el precizând că există categorii de personal care beneficiază de o salarizare diferită, care nu este evident în avantajul lor. 

„Cred că împreună putem dezvolta două zone importante, cel de respect al autorităţilor pentru corpul medical şi a doua, la fel de importantă, de respect din partea populaţiei pentru corpul medical.

Trebuie să lucrăm pentru acest lucru, care eu cred că este esenţial în obţinerea reparaţiilor de natură materială care trebuie făcute în mod diferenţiat, pentru fiecare categorie sau includerea în acele categorii a celor care nu au beneficiat de actualizarea salarizării, cu toate că lucrează de foarte mult timp în sectorul de sănătate”, a mai spus Rafila.

Ministrul Sănătăţii a menţionat că trebuie lucrat pentru creşterea calificării profesionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările