Alexandru Rafila: Cred că este ultimul val important al acestei pandemii

Alexandru Rafila: Cred că este ultimul val important al acestei pandemii

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte modul cum va ieşi România din valul al V-lea al pandemiei, despre care a afirmat că este de părere că va fi ultimul „val important”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mă bucur ca la nivelul CNCAV s-a luat decizia de schimbare a strategiei de vaccinare cu încercarea de a ajunge la categorii vulnerabile, era bine sa se intample cu mult timp în urmă, dar e bine că se întâmplă şi acum. Important e să trecem de acest val despre care cred eu ca este ultimul important al acestei pandemii”, a afirmat Rafila la un centru de vaccinare din Sectorul 4. 
 
Ministrul Sănătăţii a punctat faptul că organizarea trebuie să fie bună pentru a da încredere părinţilor şi copiilor, ca să meargă să se vaccineze. „Văd că lucrurile se desfăşoară absolut perfect. E importantă o organizare de bună calitate, că că încredere părinţilor”. 
 
Social-democratul le-a recomandat tuturor să meargă să se informeze înainte de beneficiile vaciinării. „Sfatul meu personal, ca medic, e să vină părinţii să se informeze mai înainte. Să facă lucrul în cunoştinţă de cauză. Noi am făcut un material concludent despre vaccinarea copiilor”, a mai afirmat Rafila
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările