Articol publicitar

Alegerea unui sistem de încălzire. Află avantajele pe care le oferă o centrală termică pe lemne

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu este persoană care să nu îşi dorească să aibă parte de un confort termic optim pe perioada iernii. În acest sens, alegerea unui sistem de încălzire trebuie să se facă atent, iar aspectele ce trebuie să fie urmărite sunt cele ce ţin de eficienţă, performanţă, întreţinere sau consum.

Analizând toate aceste aspecte anterior prezentate se poate înţelege de ce o centrală termică pe lemne este una dintre cele mai bune variante. Totodată, pe piaţă se găsesc numeroase tipuri de centrale pe lemne, însă cele oferite de centrale-lemne-lipesnele.ro sunt de departe cele mai avantajoase. Ce caracteristici prezintă acestea şi de ce reprezintă alegerea perfectă vom vedea în ideile ce urmează.

Avantajele centralei termice Liepsnele

image

Consumul de combustibil este optimizat

Primul aspect important ce oferă un plus pentru o centrala termica pe lemne este cel referitor la combustibilul care este consumat. Din acest punct de vedere, aceste centrale pot funcţiona pe bază de lemn, cărbune, rumeguş, brichete şi deşeuri din lemn. Practic, orice sursă din lemn este perfectă pentru a pune în funcţiune acest sistem de încălzire.  Pentru a te convinge de acest aspect citeste si acest articol.

De asemenea, acest tip de combustibil este mai ieftin faţă de celelalte opţiuni care există pe piaţă, cum ar fi gaz, GPL şi metan. În funcţie de cantitatea dorită de căldură vine şi cantitatea de combustibil consumată, totul fiind direct proporţional, însă din punct de vedere financiar costurile sunt foarte rentabile, astfel că o centrală termică pe lemne este o bună oportunitate de a economisi.

Prezintă o autonomie ridicată

Spre deosebire de multe centrale termice pe lemne ce sunt prezente pe piaţă, cele oferite de Liepsnele se remarcă prin autonomia pe care o prezintă. În acest sens se poate spune faptul că la o singură încărcare cu lemne centrala termică poate funcţiona pană la 30 de ore, iar la o încărcare folosind cărbune aceasta poate avea o autonomie de până la 5 zile chiar.

Acest avantaj este unul considerabil, fiind în felul acesta o variantă extraordinară pentru sezonul rece fiindcă nu mai este necesar să ai grijă constant de întreţinerea căldurii şi stai liniştit din acest punct de vedere.

Este foarte uşor de întreţinut

O centrală termică pe lemne comercializată de magazinul online centrale-lemne-liepsnele.ro prezintă o uşurinţă aparte din punct de vedere al modului de întreţinere şi a ciclicităţii momentelor în care trebuie să fie curăţată.

De exemplu, această centrală termică pe lemne pe care am menţionat-o, dacă este curăţată de cenuşă de doar două ori pe lună este de ajuns, astfel încât din punct de vedere al întreţinerii aceasta se face foarte uşor şi nu oferă bătăi de cap.

Fiabilitate

Nu în ultimul rând, un important detaliu este cel ce ţine de rezistenţa unei astfel de centrale şi durata ridicată de viaţă pe care o prezintă. Fiabilitatea ridicată se observă chiar în durata de viaţă pe care o prezintă producătorii, mai exact de 25 de ani fără a prezenta probleme.

Mai mult decât atât, profesioniştii de la Liepsnele oferă şi o garanţie de până la 5 ani. Cei care îşi doresc să afle mai multe detalii despre acest sistem de încălzire şi vor să instaleze o astfel de centrală termică pe lemne o pot face folosind următoarele date de contact:

0769 076 287

0753 753 158

contact@centrale-lemne-liepsnele.ro

centrale.lemne@gmail.com

www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite