Al doilea volum al colecţiei „Magic Christmas Soft Music“, distribuit cu ziarul „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Cel de-al doilea volum al colecţiei „Magic Christmas Soft Music“ va fi distribuit cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 7,99 lei. Colecţia de cântece pentru Crăciun, interpretate de cele mai celebre voci din lume, poate fi cadoul perfect pentru familie sau prieteni.

Artiştii care apar pe compilaţiile „Christmas Magic Soft Music" şi-au dedicat albume întregi muzicii specifice sărbătorilor de iarnă. „The Frank Sinatra Christmas Collection" este unul dintre cele mai bine vândute albume cu muzică de sărbători, chiar şi la 11 ani după moartea artistului.

Cântecul „Have Yourself a Merry Christmas", prezent pe cel de-al doilea CD al colecţiei, a devenit popular odată ce a fost preluat de el. Iniţial, cântecul a fost introdus pe coloana sonoră a filmului „Meet me in St. Louis", în interpretarea celebrei actriţe Judy Garland.

Frank Sinatra a preluat cântecul câţiva ani mai târziu, a modificat versurile şi l-a transformat într-unul dintre cele mai populare cântece de Crăciun.

Asociaţia Americană a Compozitorilor, Autorilor şi a Editorilor a stabilit, în 2007, că este printre primele trei cele mai cântate melodii de Crăciun.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite