Ajutor pentru „master chef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu lăsa plictiseala să intervină între tine şi pasiunea ta: de câte ori simţi că nu-ţi mai iese sosul aşa cum scrie la carte, fă-ţi timp să mai aduci un plus de culoare bucătăriei tale.

Se spune că mâncarea nu iese gustoasă dacă nu pui un pic de suflet. Foarte adevărat. Dar la fel de adevărat este că bucătăreala este mult mai frumoasă - şi uneori mai uşoară şi chiar mai haioasă - dacă ai un spaţiu de desfăşurare generos şi ustensilele menite să-ţi fie mână dreaptă.

Pentru mamele gospodine, pentru prietenele amatoare de experimente culinare, pentru cavalerii care vor să-şi dea pe spate partenerele, pentru cei care susţin că cea mai bună mâncare este făcută de domni, dar şi pentru cei care nu au intrat niciodată în bucătărie cu gând de atac asupra ingredientelor, venim cu câteva sugestii de lucruri mai mult decât folositoare.

Bucătăria e camera pentru care vei găsi de fiecare dată ceva nou de cumpărat. Indiferent ce stil de amenajare ai ales pentru ea, vei găsi mereu prin magazine - reale sau virtuale - ceva să se potrivească, de care să ai nevoie. Variantele sunt cu miile, designerii au propuneri din ce în ce mai spectaculoase de la un sezon la altul. Indiferent de gusturi, de bugete, de materialele pe care le preferi, vei găsi mereu ceva care să-ţi facă poftă de gătit. 2012 este, prin excelenţă, anul culorilor neon. Iar asta se aplică şi în bucătărie, unde, de la râşniţa de piper la tacâmuri, totul e (aproape) strident.  

Click pe infografie pentru a mări

image
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite