Aglomeraţie pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă cu viteză redusă la Buşteni, dar şi între Sinaia şi Predeal

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă cu viteză redusă la Buşteni, dar şi între Sinaia şi Predeal

FOTO Arhivă

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, pe Valea Prahovei din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către staţiunile montane. Poliţiştii anunţă că se circulă cu viteză redusă la Buşteni, dar şi între Sinaia şi Predeal.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă valori crescute de trafic pe DN 1, Valea Prahovei.
 
”Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Braşov, se circulă îngreunat pe DN1, în zona staţiunii Buşteni, cu o viteză medie de aproximativ 30 de kilometri la oră, şi între staţiunile Sinaia şi Predeal, cu o viteză medie de aproximativ 30-40 de kilometri la oră”, precizează poliţiştii.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi rutele ocolitoatre recomandate. Dinspre Braşov se poate circula pe traseul: DN1 A Săcele – Cheia – Ploieşti, A 3 Ploieşti – Bucureşti, iar din zona Bran – Moieciu, pe ruta alternativă Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: