Administraţia Spitalelor vrea să achiziţioneze echipamente medicale de până la 33,5 milioane de euro pentru un spital din Bucureşti

Administraţia Spitalelor vrea să achiziţioneze echipamente medicale de până la 33,5 milioane de euro pentru un spital din Bucureşti

FOTO Adevarul

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti a lansat o licitaţie pentru achiziţia de echipamente medicale în valoare de până la 159,39 milioane de lei (33,5 milioane euro) pentru spitalul clinic de copii ”Dr. Victor Gomoiu” din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contractul vizează ”furnizarea de echipamente medicale, instalare şi punere in functiune precum şi instruirea personalului” şi ”dotarea cu aparatură de înaltă performanţă si echipamente medicale - Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu”, potrivit anunţului.
 
Valoarea contractului este estimată între 103,49 milioane de lei (21,8 milioane de euro) si 159,39 milioane de lei (33,5 milioane euro).
 
Firmele care vor să participe trebuie sa dovedească că, în ultimii 3 ani împliniţi la data publicării anunţului de participare, au livrat la nivelul unui contract sau a maximum patru contracte produse similare obiectului contractului.
 
Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările