Abonează-te la Weekend Adevărul DIGITAL şi poţi câştiga o colecţie de ziare istorice Adeverul!

Abonează-te la Weekend Adevărul DIGITAL şi poţi câştiga o colecţie de ziare istorice Adeverul!

În perioada 21 octombrie – 24 noiembrie, cei care se abonează la ediţia digitală Weekend Adevărul pot câştiga 10 ediţii de colecţie Adeverul.

Ziarele sunt din diferite perioade istorice în care Adevărul a existat, relatând cele mai importante evenimente la care a fost martor: încoronarea Regelui Ferdinand şi Reginei Maria, intrarea României în Primul Război Mondial, recunoaşterea unirii Basarabiei cu România, asasinarea lui I.G. Duca, moartea Reginei Elisabeta şi altele. Toate ziarele de colecţie sunt reproduceri integrale ale ediţiilor originale.

În fiecare vineri, publicaţia Weekend Adevărul apare şi în format digital, pe platforma paydemic.com. Puteţi achiziţiona atât numărul săptămânal, cât şi abonamente de 3, 6 sau 12 luni la un preţ mult mai avantajos, abonamentele fiind cu până la 56% mai ieftine decât preţul la chioşc. Aveţi astfel acces rapid la informaţie şi puteţi răsfoi oricând, de pe telefon, tabletă sau computer, mai multe ediţii Weekend Adevărul.

Aşadar, nu uitaţi că dacă vă abonaţi în perioada 21 octombrie - 24 noiembrie 2019 aveţi şansa de a câştiga o colecţie de 10 ediţii istorice Adeverul, conform regulamentului:

  1. 15 august 1916 – Intrarea României în Primul Război Mondial
  2. 19 noiembrie 1920 – Textul Convenţiei de recunoaştere a Basarabiei
  3. 25 noiembrie 1927 – Moartea lui I.C. Brătianu
  4. 21 iulie 1927 – Moartea Regelui Ferdinand
  5. 31 decembrie 1933 – Asasinarea lui I. G. Duca
  6. 26 septembrie 1916 – Atacuri la vest de Braşov – Veşti de pe front, din Marele Război
  7. 19 februarie 1916 – Moartea Reginei Elisabeta
  8. 16 octombrie 1927 – Încoronarea Regelui Ferdinand
  9. 17 octombrie 1922 – Povestea încoronării Regilor României
  10. 22 iulie 1927 – Încoronarea Regelui Mihai I

Pentru a vă abona puteţi intra pe adevarul.ro şi în dreapta sus găsiţi butonul Ziarul in format DIGITAL care vă trimite pe platforma paydemic.com sau puteţi accesa pagina de abonamente digitale Weekend Adevărul direct de AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: