A încetat din viaţă coregraful francez Maurice Bejart

Coregraful francez Maurice Bejart, unul dintre întemeietorii dansului contemporan, a încetat din viaţă la vârsta de 80 de ani la Lausanne (Elveţia), a anunţat ''Bejart Ballet Lausanne'' (BBL),

Coregraful francez Maurice Bejart, unul dintre întemeietorii dansului contemporan, a încetat din viaţă la vârsta de 80 de ani la Lausanne (Elveţia), a anunţat ''Bejart Ballet Lausanne'' (BBL), compania sa de balet pe care o conducea de circa douăzeci de ani în oraşul elveţian, informează AFP şi AP.

Potrivit declaraţiilor lui Eric Trol, administrator-adjunct al BBL, un comunicat va fi dat publicităţii în cursul zilei. El nu a făcut precizări în legătură cu circumstanţele decesului.

Oraşul Lausanne a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că Maurice Bejart a fost spitalizat pentru a doua oară în decurs de o lună pentru a urma un tratament cardiac şi renal ''strict'', ce ar putea dura mai multe săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: