Şocant: Cadavrele a două persoane purtând doliu au fost descoperite în Pădurea Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele celor două persoane au fost descoperite în pădure
Cadavrele celor două persoane au fost descoperite în pădure

Două persoane au fost descoperite spânzurate, duminică noapte, în Pădurea Trivale, din municipiul Piteşti. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul şi femeia sunt soţ şi soţie, însă acest lucru urmează să fie confirmat oficial după recunoaşterea cadavrelor.

Cadavrele au fost văzute de trecători, aceştia alertând imediat poliţia. Reprezentanţii Serviciului de Criminalistică Argeş au declarat, pentru Antena 3, că nu s-au mai întâlnit cu un astfel de caz.

Mai citiţi şi:

Un bărbat s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei

Profesoara dispărută, găsită moartă în podul liceului

Un bărbat din Medgidia s-a spânzurat pentru că urma să fie disponibilizat

„Doctorul zăcea pe burtă, din el curgea un firicel de sânge, iar puşca era sub corpul lui”

Poliţia a avansat ipoteza că bărbatul ar fi putut să o ucidă pe femeie, după care şi acesta şi-a pus capăt zilelor. Cele două persoane spânzurare purtau doliu, după cum au anunţat anchetatorii.

Femeia avea, la mână, urme ce ar fi putut proveni din legarea membrelor superioare. Cele două cadavre au fost descoperite faţă în faţă, iar femeia avea verighetă. Pe degetul inelar al bărbatului existau semne că şi acesta ar fi purtat un astfel de obiect, fapt ce a dus, iniţial, la suspiciunea că cei doi sunt soţ şi soţie.

Anchetatorii nu au nicio pistă de pornire în acest caz şi nici nu se cunoaşte dacă este vorba, cu exactitate, de sinucidere sau de crimă. Până acum nu există decât supoziţii, necropsia cadavrelor urmând să-i edifice criminalişti asupra cauzelor celor două decese.

Trupurile celor doi au fost descoperite de o persoană care făcea jogging în Pădurea Trivale din Piteşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite